Bij affiliatemarketing kun je op meerdere manieren inkomsten hebben aan je website... lees meer

 

Hieronder volgen 65 handige SEO tips om optimaal (of in ieder geval hoger) te ranken binnen Google... lees meer

 

Het Google Adsense netwerk is hier heer en meester in; hoewel er door bepaalde beperkingen ook diverse andere interessante spelers op de markt zijn... lees meer

YouTube bestaat 5 jaar

De populaire videowebsite YouTube bestond op 14 februari precies vijf jaar. De oprichters, bestaande uit Chad Hurley, Steve Chen en Jawed Karim, registreerden de domeinnaam YouTube.com, het logo en het merk 2005. Ter ere van deze mijlpaal heeft Chad Hurley een blogposting gewijd op het officiële YouTube blog met als titel “YouTube & the Online Video Revolution”.

In vijf jaar tijd is YouTube uitgegroeid tot een platform met honderden miljoenen bezoekers, die dagelijks meer dan een miljard filmpjes bekijken en elke minuut 20 uur aan videomateriaal uploaden. Hoogtepunten in het eerste lustrum zijn onder meer de eerste YouTube video op 23 april 2005, de overname in 2006 voor 1,65 miljard door Google, en in 2009 het Witte Huis op YouTube. In juni 2007 introduceerde YouTube een Nederlandstalige versie.

YouTube is ‘s werelds 2e grootste zoekmachine na Google. Het is ook voor internet marketeers een steeds meer interessant medium aan het worden om de pijlen op te richten. Ook vele slimme affiliate marketeers zijn al druk bezig met het genereren van inkomsten via YouTube. Hier wat optimalisatietips voor YouTube.

Gerelateerde berichten

Technorati StumbleUpon

Laat een reactie achter

Sluiten x
eBook
Abonneer op onze nieuwsbrief en ontvang onze GRATIS GUIDE: SEO CHECKLIST 2013